AS'80 Academy

De AS'80 Academy is een op maat gesneden voetbalopleiding, waarbinnen spelers zich onder optimale omstandigheden kunnen ontwikkelen.

 

Opleiden

AS’80 ligt in een omgeving waarbij de zogenoemde straatmentaliteit van grote invloed is. Deze straatmentaliteit willen we vanuit de AS'80 Academy combineren met discipline en daadkracht. Dit betekent, dat winnen voor ons belangrijk is, echter zonder respect, plezier en sportiviteit uit het oog te verliezen.

 

"Het sleutelwoord binnen de AS'80 Academy is opleiden”.

 

De AS’80 Academy wil iedere speler individueel beter maken. Dit doen wij door gerichte, specialistische trainingen en programma’s aan te bieden, naast de reguliere AS'80 Academy trainingen.

 

Visie

In de visie van de AS’80 Academy is voor het opleiden van spelers meer nodig dan voetbaltraining alleen. Daarom heeft de Academy enkele specialisaties toegevoegd, die zorgen voor een brede en optimale ontwikkeling:

·       Loop- en coördinatietraining

·       Spelervolgysteem

·       Discipline / mentaliteitsontwikkeling

·       Fysiotherapie / sportverzorging

·       Voeding

·       Teambuilding

 

De optimale omstandigheden binnen de AS'80 Academy worden gecreëerd door:

·       Goede faciliteiten, voorzieningen en materialen

·       Goed gekwalificeerde trainers

 

"Recreatie”

De AS’80 Academy moet er mede voor zorgen dat de gehele vereniging een hoger niveau bereikt. Vanuit de AS’80 Academy worden de AS’80 trainers voorzien van extra kennis en begeleiding. De kennis en de materialen die beschikbaar zijn voor de AS’80 Academy worden onder begeleiding meer en beter ingezet bij AS’80.

Tuurlijk spelen we nog steeds in hetzelfde fantastische tenue.

 

AS’80 Academybijdrage

Voorheen betaalden spelers uit de huidige selectie elftallen €130,- selectiebijdrage. Diezelfde bijdrage is van toepassing op spelers van de AS’80 Academy.