Nieuws

Trainingsschema 2018/2019

25-8

Ruim 2 weken geleden hebben wij het voorlopige trainingsschema gepresenteerd. We zijn, in vergelijking met vorig seizoen, met ruim 200 leden gegroeid en hebben er meer dan 20 teams bijgekregen. Je kunt je wellicht voorstellen dat het maken van het trainingsschema een enorme klus is, waarbij we bijna geen rekening meer kunnen houden met individuele verzoeken, omdat we simpelweg te weinig ruimte hebben. Uiteraard zijn we al geruime tijd in gesprek met de Gemeente Almere voor extra capaciteit qua velden. Dit is echter een vrij complex proces en zeker niet van vandaag op morgen opgelost. We houden je op de hoogte als hierin noemenswaardige veranderingen optreden.

 

Het reeds gecommuniceerde trainingsschema

Het reeds gecommuniceerde schema is niet meer actueel. Wij hebben in dit schema de fout gemaakt te veel teams op 1 veld te plaatsen. Vandaar een compleet nieuw schema. Als je immers begint met schuiven in het schema, heeft dat invloed op het hele schema.

 

Trots

We zijn erg trots op het feit dat we alle teams 2x trainen per week kunnen bieden en dat slechts een beperkt aantal teams hun 2de training op natuurgras hebben. En mocht het natuurgras toch afgekeurd worden, train je in ieder geval altijd 1x per week op kunstgras (tenzij er sneeuw op ligt 😊).

 

Definitief trainingsschema

In de bijlage tref je het definitieve trainingsschema aan voor seizoen 2018/2019. Deze staat inmiddels ook op de website. Past de tijd of dag niet zoals nu in het schema staat?, kunnen wij je geen alternatief bieden. We respecteren dan de uitschrijving.

 

Voorkeuren doorgegeven / wijzigingen doorgegeven

Er zijn trainers/leden/ouders die gemaild hebben en voorkeuren aangegeven hebben qua dagen en tijd om te trainen. Het kan best voorkomen dat we er niet in geslaagd zijn hieraan te voldoen. Het individuele verzoek past dan simpelweg niet in het grote plaatje.  Dit is niet om ons er gemakkelijk van af te maken of om "te pesten”, het is niet te realiseren.

 

Trainingsschema op de website

Het trainingsschema op de website is leidend. Deze is te volgen via: https://as80.nl/site/default.asp?option=960&menu=2

 

AS’80 Academytraining (3de training)

1 x per 2 weken trainen de AS’80 Academyteams 3x per week. Hiervoor geldt een schema met even en oneven weken. Vanuit de TJC zal hierover aankomende week gecommuniceerd worden.

 

Vragen?

Stuur een mail naar [email protected] Nieuws afbeelding
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom