Nieuws

Facturatie nieuws

21-6Totale kosten
De totale kosten bestaan uit:
• Contributie
• Bijdrage kledingfonds (m.u.v. de allerjongsten/mini’s (O6)
• Vrijwilligersbijdrage (per huishouden, verplicht)
• AS’80 Academybijdrage (als je kind is toegelaten tot de AS’80 Academy)

Verschillende facturen
Dit jaar werken we niet met een totaalfactuur. Voor ieder afzonderlijk deel van de totale kosten krijg je een factuur. Je kan dus maximaal 4 mailtjes krijgen, met daarin als bijlage 4 verschillende facturen. Te weten 1 voor de contributie, 1 voor de bijdrage kledingfonds, 1 voor de vrijwilligersbijdrage en 1 voor de AS’80 Academybijdrage (mits jij of je kind is toegelaten tot de AS’80 Academy).

Waarom verschillende/meerdere facturen?
Dit hebben we gedaan, zodat het voor eenieder duidelijk is wat er precies gefactureerd wordt en wanneer de factuur betaald moet worden. Het is namelijk zo, dat het kledingfonds en de vrijwilligersbijdrage in 1x betaald moeten worden voor 1 juli 2018. De contributie en AS’80 Academybijdrage moeten voor 1 oktober 2018 betaald zijn. Als je in termijnen betaald, gelden er andere voorwaarden.

In termijnen betalen
Een aantal weken geleden heb ik een mail gestuurd waarin stond uitgelegd hoe je dit jaar in termijnen (maximaal 4) zou kunnen betalen. Om in termijnen te betalen, moet je AS’80 machtigen om het geld automatisch van je rekening af te kunnen schrijven. Velen hebben dit inmiddels gedaan. Als je dit nog niet gedaan hebt en je wil toch in termijnen betalen, dan kun je een mail sturen naar [email protected]

AS’80 hanteert de volgende incassodata:
• 1ste termijn: 29 juni 2018
• 2de termijn: 29 juli 2018
• 3de termijn: 29 augustus 2018
• 4de termijn: 29 september 2018

Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat er rond de 29ste van de hierboven genoemde maanden voldoende saldo op je rekening staat. Lukt een incasso niet, dan vervalt op dat moment de regeling van termijnbetaling en moet je voldoen aan de spelregels die gelden bij het niet in termijnen betalen.

Op de factuur  kun je zien of je in termijnen betaalt, of niet.

Niet in termijnen betalen
Voor degenen die niet in termijnen betalen, gelden de volgende spelregels:
• Bijdrage kledingfonds betalen voor 1 juli 2018
• Vrijwilligersbijdrage (verplicht) betalen voor 1 juli 2018
• Contributie betalen voor 1 oktober 2018 (je mag zelf uiteraard wel maandelijks geld overmaken, als het totaalbedrag aan contributie maar voor 1 oktober 2018 binnen is)
• AS’80 Academybijdrage betalen voor 1 november 2018. (je mag zelf uiteraard wel maandelijks geld overmaken, als het totaalbedrag aan AS’80 Academybijdrage maar voor 1 oktober 2018 binnen is)

Bijdrage kledingfonds
Vorig jaar is het kledingfonds geïntroduceerd bij AS’80. Voor meer info kun je terecht op www.AS80.nl

Vrijwilligersbijdrage
De vrijwilligersbijdrage wordt per huishouden gefactureerd en is verplicht. Hoe je de vrijwilligersbijdrage terug kan verdienen, kan je lezen op www.as80.nl

Ben je momenteel vrijwilliger en ga je door met je vrijwilligerswerk in 2018/2019 en je krijgt toch een factuur voor de vrijwilligersbijdrage? Stuur dan een mail naar [email protected]

Jeugdfonds Sport & Cultuur (JSC)
Kom je in aanmerking voor een bijdrage van het JSC en heb je nog geen akkoord ontvangen? Weet dan, dat AS’80 hier geen partij in is. Je zult er alles aan moeten doen om zo snel mogelijk akkoord van het JSC te krijgen. Dit doe je door in contact te treden met school of Maatschappelijk Werk.

Als je recht hebt op een bijdrage vanuit JSC adviseer ik goed te kijken of alle kosten vergoed worden door JSC, of dat je zelf ook een deel moet betalen. Vanuit JSC komen de contributie en de AS’80 Academybijdrage in aanmerking voor een bijdrage. Kledingfonds en vrijwilligersbijdrage niet.

Niet (op tijd) betalen
Op het moment dat je niet (tijdig) betaald, schakelen wij geen incassobureau in. Op het moment dat je niet (tijdig) betaald, mag jij of mag je kind niet meer trainen en wedstrijden spelen totdat het op dat moment openstaande bedrag betaald is.

Vragen?
Stuur een mail naar [email protected]Nieuws afbeelding
 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Jeroen van Eck
Vin van der Kooi