Nieuws

Hulp bij eventuele calamiteiten

9-4

Binnen AS'80 willen wij een whattsapp groep opstarten met hierin vrijwilligers die beschikken over een geldig EHBO-, BHV- of reanimatiediploma. Voordat wij deze groep opstarten, willen wij graag van jou weten of je misschien over één van deze drie diploma's beschikt of zelfs allemaal. Naast het bezit van één of meer diploma's willen we weten of je bereid bent actief deel te nemen aan de whatsappgroep van AS'80,om ingezet te kunnen worden bij eventuele calamiteiten. Ook indien er een ouder, verzorger, opa of oma over een van deze diploma's beschikt en wil deelnemen aan deze whattsapp groep, horen wij dat graag.

Doel

Het doel van deze app is, indien er een calamiteit is op één van de voetbalvelden tijdens de trainingen, wedstrijddagen of toernooien, wij via de appgroep een oproep kunnen doen voor evt. extra ondersteuning en/of hulp.

Nabije toekomst

Op dit moment zijn wij een plan van aanpak aan het schrijven waaruit op te maken valt hoe te handelen bij eventuele calamiteiten en hoe we elkaar daarin kunnen ondersteunen. Onze eerste stap hierin is, de animo onder onze leden, trainers, ouders en verzorgers te polsen, om hier actief mee aan de slag te gaan.

Aanmelden kan via [email protected].Na ontvangst van jouw aanmelding, zullen wij je een bevestiging sturen, zodat je weet dat de mail is ontvangen.

Met sportieve groet,

Esther van Dok en Dennis van der Wal


Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom