Nieuws

We proudly present....!!!

31-3

"Gezond gespannen” is de juiste omschrijving van de emotie die leeft bij ons bij aanvang van de Ledenvergadering. Als alle drie de voor aangekondigde onderwerpen die op de agenda staan, gaan over geld, dan is het spannend of de leden voor je plannen zullen stemmen. Vandaar de gezonde spanning.

We hebben een doel: we willen de allerleukste en allerbeste club worden! De reis er naar toe is feitelijk begonnen in januari 2015, bij het aantreden van Maarten de Vries.

Vanavond hebben we gezien dat de opkomst bij onze bijeenkomsten steeds beter wordt en dat voelt goed. Stipt om 19.30 trapte Maarten de vergadering af en nam ons mee op reis door de slides van de presentatie van het bestuur. Bijgevoegde foto’s laten zien welke reis dit vanaf januari 2015 geweest is en welke mijlpalen bereikt zijn.

Jan gaf vervolgens een toelichting op de contributiewijzigingen en na het beantwoorden van een aantal vragen, werd de contributiewijziging in stemming gebracht en aangenomen. Tevens werd een jaarlijkse index van de contributie met de CBS index (laagst genoteerde) in stemming gebracht en aangenomen.

Vervolgens werd de microfoon doorgegeven aan Richard Bakker, voorzitter van de kledingcommissie. Richard heeft aan de aanwezigen het kledingplan uitgelegd, de keuze van de leverancier (Sportpaleis) toegelicht en de keuze van het merk (JAKO) toegelicht. Over de financiële kant van het kledingplan werd volledig openheid van zaken gegeven. Vervolgens werden de nieuwe trainingstenues en trainingspakken getoond aan de aanwezigen.

Als klap op de vuurpijl werd het nieuwe thuistenue, ontworpen door Ringo Kroon, onthuld. Aan het applaus af te meten is dit nieuwe thuistenue een schot in de roos. Zie de foto en oordeel zelf.

Na deze onthullingen werd het kledingplan in stemming gebracht en aangenomen.

Wij willen de kledingcommissie en Ringo onwijs bedanken voor hun inspanningen!

Als laatste onderwerp stond de vrijwilligersbijdrage op de agenda. Deze werd door Jan toegelicht, in stemming gebracht en aangenomen.

We zien de positieve opwaartse flow van AS’80 om ons heen. Er wordt volop over en met ons gesproken in Almere en omgeving. De aanmeldingen stromen momenteel binnen, maar…al het werk dat gedaan moet worden en al het geld dat nodig is om zowel met de recreatie als met de selecties de allerleukste en allerbeste te worden, is veel en fors. Wij kunnen dat oprecht niet zonder jullie steun en inzet. Vanavond hebben jullie laten zien dat wij het vertrouwen krijgen om de reis voort te zetten en om AS’80 op de plaats van bestemming te brengen!

Wij willen dit bericht ook gebruiken om een ieder die zich momenteel, op welke wijze dan ook, inzet voor AS’80, onwijs bedanken! Zonder jullie, geen AS’80.

Sportieve groet,

Maarten, Remco, Brian en Jan
Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom