Nieuws

Contractverlenging Sandor Augustijn

22-2


Ook volgend seizoen zal Sandor Augustijn verantwoordelijk zijn als hoofdtrainer voor de zondagselectie van AS’80. Sandor en AS’80 zijn overeengekomen om het contract met nog een seizoen te verlengen. Dit, omdat beiden vol vertrouwen zijn om de sportieve ambities van AS’80, promotie naar de 3e klasse, te gaan realiseren.

Naast Sandor komt Alfons Meijer over van sv Diemen. Alfons is een oude bekende in het Almeerse voetbal en heeft werkelijk alle leeftijdscategorieën getraind en gecoacht. Na een bijzonder positief eerste gesprek waar visie en passie elkaar vonden, is Alfons aangesteld als trainer van de zondag 2 van AS’80. Daarnaast heeft Alfons een heel breed netwerk in het jeugdvoetbal en is hij bereid gevonden actief deel te nemen in het verder begeleiden van onze AS’80 jeugdspelers en trainers. Volledig met als doel om onze doelstellingen binnen de jeugd verder gestalte te geven.

Last but not least hebben we Franky Henze binnen weten te halen om in dubbelfunctie te gaan opereren binnen de zondag selectie. Franky zal wekelijks als assistent van de zondag 1 aan de slag gaan. Daarnaast zal Franky aan de slag gaan met de O23 binnen AS’80 en daarmee in nauw contact staan met alle jonge voetbaltalenten komende uit de zondagselectie, alsmede een juiste doorstroming vanuit de bovenbouw jeugd van AS’80.

We kijken uit naar een zeer positieve en productieve samenwerking tussen deze drie toppers!Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom