Nieuws

JO11 op doelsaldo 2de bij Wintercup toernooi

28-12
Vandaag was het de beurt aan het O11 team van AS ’80. 

De eerste twee wedstrijden speelden ze erg onwennig, meer bezig om te voorkomen iets fout te doen (3 seconden regel, geen fysiek contact) dan om iets goed te doen. Het was duidelijk wennen aan de omstandigheden en daarbij waren de tegenstanders natuurlijk ook naar de sporthal gekomen om te winnen. 

De eerste tegenstander was Waterwijk, de wedstrijd eindigde in een gelijk spel. We probeerden het wel, maar konden niet scoren. 

De tweede wedstrijd was tegen de latere winnaar Sporting Almere. Ook deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Ook hier had misschien meer in gezeten, maar ook nu werd er niet gescoord; 0-0. Er worden weinig kansen weggegeven, maar er wordt tot nu toe ook te weinig gecreëerd. Een doelpunt zou het vertrouwen een boost geven. 

Derde tegenstander is Forza en eindelijk gescoord. 1-0 winst. Goede wedstrijd tegen een goede tegenstander. 3 gespeeld 5 punten. Heerlijk om te zien hoe iedereen knokt voor elkaar en blij is met de winst. Alle teams staan nog dicht bij elkaar in de buurt, alleen Sporting loopt uit qua doelgemiddelde. 

De vierde tegenstander is FC Almere, altijd een goede, technische tegenstander, ook vandaag. Ook zij moesten wennen aan de omstandigheden maar gingen steeds beter spelen. Er werd door AS ’80 steeds meer kansen gecreëerd er werd steeds beter gevoetbald en nog steeds weinig weg gegeven, ze groeiden in het toernooi. Tegen FC Almere een kleine maar terechte 1-0, dus 3 punten. 

De laatste wedstrijd is tegen Buitenboys. Een fantastische wedstrijd. Maar toch van 0-1 voor naar 2-1 achter. Echter de koppies gaan niet hangen nee het tempo gaat omhoog met als resultaat veel kansen en twee goals waardoor er met 2-3 werd gewonnen. 11 punten uit 5 wedstrijden, niet verloren en maar twee tegen goals. De wedstrijd Sporting tegen Forza beslist wie de winnaar wordt. Sporting wint de laatste wedstrijd en word op doelsaldo terecht winnaar van deze poule. AS ’80 tweede. Waterwijk derde, Forza vierde, Buitenboys vijfde en Almere zesde. 

Conclusie: met plezier en als team gevoetbald, een top toernooi, goed georganiseerd, leuke sportieve wedstrijden, leuke onderlinge sfeer tussen spelers en begeleiding van alle teams, en goede scheidsrechters die op belangrijke momenten de juiste beslissingen namen! En de belangrijkste conclusie: Zaalvoetbal is anders dan veldvoetbal. 

Fijne jaarwisseling. 

Lucien & Justin Brouwer
Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom