Nieuws

JO09-4 KAMPIOEN!

5-12

Zaterdag was het alweer de laatste wedstrijd van onze JO9-4 in de najaarscompetitie. Het was de beslissende wedstrijd voor het kampioenschap. Uit tegen de nummer 2, de JO9-2 van ’s Graveland.

Na alle "kunstgrasperikelen” van begin deze week, was het eerst onzeker of de wedstrijd wel kon doorgaan. Gelukkig wilde ’s Graveland meewerken en kon de wedstrijd op echt gras worden gespeeld. De wedstrijd begon zo vroeg, dat het nog een beetje schemerig was. Dat zorgde voor een bijna sprookjesachtige atmosfeer.


Het werd een gelijk opgaande strijd. In het begin kreeg ’s Graveland wel kansen, maar die werden niet benut. Ook door goed keeperswerk van Joshua Romeijn. Wij kregen ook kansen. Ook die gingen er niet in. Het was wel mooi om eindelijk eens tegen een gelijkwaardige tegenstander te spelen. Dat is dit seizoen nog niet zo vaak gebeurd. Het was niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar door als team te strijden tot het einde, is het toch weer gelukt. Uiteindelijk werd het 3-2 voor ons met 2 doelpunten van Jahfaro Sordam en 1 van Miika Maruska. Hiermee zijn we vandaag kampioen geworden!!


Gelukkig konden de jongens het kampioenschap vieren met vele ouders en grootouders die, ondanks het vroege tijdstip, zijn meegereisd. De ouders maken van elke uitwedstrijd een beetje een thuiswedstrijd met hun fanatieke aanmoedigingen! Het kampioenschap werd gevierd met vuurwerk, champagne en natuurlijk een bezoek aan Mac Donald's.

Eindstand: 10 Wedstrijden gespeeld, 10x gewonnen met een doelsaldo van 84 voor en 6 tegen.


Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom