Nieuws

Bestuursbesluit inzake kunstgraskorrels

28-11


Beste leden, ouders/verzorgers van leden,

 

Aanleiding

Na de nieuwe berichtgeving over kunstgras van afgelopen weekend is het bestuur van AS'80 vanavond bij elkaar gekomen.

Bestuursbesluit

Het RIVM verwacht in de derde week van december de uitslag van haar onderzoek. Tot die tijd hebben wij besloten per direct niet meer op kunstgras te trainen en te spelen.Dit betekent dat tot nader bericht alle trainingen bij AS'80 zijn afgelast.

Welke acties heeft het bestuur reeds ondernomen?

  • Wij zijn in gesprek met de gemeente om verlichting op veld 5 (grasveld) te krijgen om te trainen.
  • Wij zijn in gesprek met de hockeyclub om tijdelijk gebruik te maken van een aantal van hun velden, daar speelt dit "probleem” met de korrels niet

Komend weekend

Aanstaande zaterdag en zondag zullen de thuiswedstrijden worden gespeeld op natuurgras. Onze wedstrijdplanning doet er alles om dit te laten passen. Uiterlijk aanstaande vrijdag zal het nieuwe wedstrijdschema op onze website staan.
Voor uitwedstrijden geldt dat wij adviseren niet op kunstgras te voetballen. Wij zullen voor alle uitspelende teams voor zaterdag en zondag een snipperdag aanvragen.

Begrip

We hebben het besef dat dit besluit een grote impact heeft op ons allemaal. Ook onze kinderen voetballen allemaal bij AS’80, zowel in de recreatie als in de selectie. Ons sporthart geeft ons het advies alles door te laten gaan, terwijl ons gezonde verstand ons zegt pas op de plaats te maken. Het is een unaniem bestuursbesluit.

We spreken de hoop uit dat jullie ons niet overspoelen met vragen, wij hebben allen onze tijd hard nodig om alternatieven te vinden om zo snel mogelijk iedereen weer aan het trainen te krijgen. Mocht je toch een vraag willen stellen, stuur dan je vraag per email aan [email protected].

Sportieve groet,

Maarten, Remco, Brian en Jan

Nieuws afbeelding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Verslagen

Vandaag jarig

Marc Beek
Taha Karimi
Elton de Kom